Kulturarrangement våren 2018

Konsertar, forteljarførestilling, og salmekveld.

Alle arrangement er i regi Suldal kyrkjelege kulturutval.

• Torsdag 15. mars kl. 19 i Marvik kapell: Konsert med Miroslav Potfaj (fiolin) og Inna Mazurova (piano).
  • Tysdag 20. mars kl. 19 på Kulturhuset i Suldal: "Sild og salighet" - forteljarførestilling av og med Ivar Nygaard.
  • Torsdag 26. april kl. 17 i Marvik kapell: Konsert med Distriktsmusikarane i Ryfylke og Marvik korps (del av Kulturskulefestivalen).
  • Onsdag 2. mai kl. 19.30 i Sand kyrkje: Songkveld med Olaug Marie Hebnes, Asbjørn Salthe, og Martin Nygård Haug.
  • Søndag 27. mai kl. 19 i Marvik kapell: Salmekonsert med Morten Samuelsen (song), Veerle Tieghem (akkordeon, piano), Martin Nygård Haug (piano, gitar).
  • Søndag 3. juni kl. 20 i Sand kyrkje: Haugtussa og folketonar, med Kristin Sandvik, Kristin Bringaker Kleppa, Veerle Tieghem, og Ingri Elise Engeland.

24. april 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Suldal kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando