Konfirmantpåmelding 2018

Her kan du melda deg på konfirmantundervisning 2017/18.

Kven: 9.klassingar. Medlemmer og tilhøyrande i Den norske kirke som fyller 15 år i 2018, får invitasjon i posten. 9.klassinger som er døypt i andre kristne trussamfunn kan og konfirmerast i Den norske kyrkja. Dei som ikkje er døypt kan også delta på undervisninga og vurdera dåp og konfirmasjon i løpet av året.
Kva:  I konfirmasjonstida får du læra om og tenkja igjennom tema knytt til kristen tru, Bibelen, sjølvbilde, korleis ta gode val med meir.   Me snakkar om livet – på godt og vondt. Samstundes får du mange nye opplevingar.
Konfirmantåret blir avslutta med konfirmasjonsgudstjeneste i mai.

Invitasjon for 2017-2018 konfirmantåret kan lastast ned:

Suldal og Nesflaten her
Sand her
Erfjord, her
Jelsa og Marvik her

Sjå meir info om konfirmasjon på www.konfirmant.no og på www.kirken.no. Her finner du også svar på flere vanlige spørsmål.

Trykk her for påmeldingsskjema

23. september 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Suldal kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando